Tura VSK
Felnôtt
 
U-19
 
U-16
 
U-13
 
Öregfiúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klub

TURA VÁROSI SPORT KLUB

 

Egyesület címe: Tura Régi vásártér út 15.

Postacíme: 2194 Tura Postafiók 12.

Alakulás éve: 1929

Egyesület színe: kék-sárga

Elnök: Szendrei Ferenc

Ügyvezető elnök: Horák Mária

 

A klub története:

A turai sport (labdarúgás) története 1929-re tehető. Ez időtájt szerveződött az első szereléssel (cipő, mez, sportszár) ellátott labdarúgó csapat, amely különböző barátságos mérkőzéseken, kupamérkőzéseken szerepelt. Szervezett, folyamatos országos bajnokságokban 1945. Óta vesz részt a turai labdarúgás. A pálya kezdetben a régi vásártér területén helyezkedett el. Jelenlegi helyére az 1946-ban került. 1980-as évek elején épült az új klubház. Egészen az 1989/90-es bajnokságig a labdarúgó csapat felváltva szerepelt a Gödöllő körzeti (járási) és a Pest megyei II.osztályban Vörös Meteor Sport Club néven. Ezidő alatt játékosok kiválóságai kerültek ki a turai labdarúgók közül, akik az NB.I. és NB.II. osztályokig jutottak. Az 1989/90. évi körzeti bajnokság megnyerése után Tura csapat ismét a Pest megyei II.osztályban szerepelt, melyet az 1993/94.évi bajnokságban megnyert. A nagyobb, megnövekedett igényekhez igazodva jelentős átalakuláson ment át a sporttelep. 1993.augusztus 8-án került felavatásra az újjáépített füvespálya és a világítással ellátott edzőpálya. 1992-ben névváltozásra is sor került. A régi Vörös Meteor Sport Club nevet a Községi Sportklub Tura elnevezés váltotta fel. Pest megye I.osztályú bajnokságában 8 bajnoki éven át szerepeltek a labdarúgók. A 2001/2002.évi bajnokság megnyerése volt a turai labdarúgás addigi legnagyobb sikere. A Tura VSK csapata 2002/2003.évi bajnokságtól az NB.III. Mátra csoportjában szerepel.

1958. és 1995. között a labdarúgás mellett kisebb – nagyobb megszakításokkal és fellángolásokkal több szakosztály is működött:

Kézilabda szakosztály-Férfi NB.II. csapat - Női Pest megyei Szupercsoport Torna szakosztály Sakkszakosztály

A klub jelene: A klub jelenleg csak labdarúgó szakosztályt működtet.

Bajnokságon kívül:

1995-1998. között született gyermekek focija – edző: Martonosi István

Bajnokságban:

Kispályás csapat-1995.01.01.után születettek-Gödöllő körzeti bajnokság- edző: Martonosi István

Félpályás csapat-1993.01.01.után születettek-Gödöllő Körzeti bajnokság-edző: Martonosi István

Serdülő előkészítő-1991.01.01.uán születettek-Gödöllő körzeti bajnokság- edző: Sukaj Zsolt

U-16. (serdülő)- 1989.01.01. után születettek-NB.II-III.Szolnoki csoport-edző: Takács László

U-19. (ifjúsági)-1986.01.01. után születettek –NB.II-III.Szolnoki csoport-edző: Takács László

Öregfiúk – Gödöllő körzeti bajnokság – csapatvezetők: Varju Mihály, Rácz István

Felnőtt csapat- NB.III. Mátra csoport – edző: Aczél Zoltán

Forrás: www.tura.hu

 
Levélírás
 
Látogatóink száma
Indulás: 2005-08-14
 
Társalgó
 
In Memoriam

 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!